Kuglane

Vrhunska kvaliteta, još bolji dizajn!

Tim MP Bowling se sastoji od kuglača koji su i sami igrali i igraju na samom vrhu kuglačkog sporta. Tako da je naša misija da neprestano unapređujemo naš proizvod kako bismo svim kuglačima omogućili vrhunske rezultate. Dokazano je da se na kuglačkim stazama koje izradio MP Bowling postižu najbolji kuglački rezultati. Svakodnevno radimo na unapređenju kvaliteta, kako bismo našim najzahtjevnijim kuglačima odgovorili na njihove zahtjeve. Tim MP Bowling-a je skupljao dugogodišnja iskustva, a naš tim je u posljednjih 11 godina imao vodeću ulogu u montaži 7 svjetskih prvenstava.

Stroj za postavljanje čunjeva

Za postavljanje čunjeva koristimo FUNK M4002. Stroj koji se pokazao kao najizdržljiviji i sa najvećom snagom prilikom podizanja čunjeva. Ovaj stroj pokreće elektro motor 400V s dvije brzine kretanja. Za razliku od sličnih konkuretskih proizvoda, FUNK M4002 ima prednost u mekšem spuštanju čunjeva na čunjsko postolje, koji imaju mehaničku skretnicu radi usporavanja čunjeva u datom trenutku.

Što se tiče servisiranja ovaj linearni model stroja je jedan od najrobustnijih na tržištu. Gotovo se nema što raditi na njima osim redovito podmazivati pokretne dijelove kao i periodično zatezati lance. To je sve rješivo u nekoliko minuta svakih mjesec dana. Zamjena pojedinačnih dijelova je izuzetno laka te se može izvesti bez nekog stručnog znanja.

m4002

Segmentne ploče

Za segmentne ploče koristimo WNBA dozvoljene HPL ploče debljine 9,10 i 12 mm. Našim klijentima možemo ponuditi široki spektar dekora kako bi njihovoj kuglani osiguralii sjaj koji oni žele.

Segmentne ploče

Kuglane MP Bowling

Kuglane MP Bowling su izrađene od najkvalitetnijih materijala proizvdenih u EU. Linearni stroj za postavljanje čunjeva sa dvobrzinskim elekronički upravljanim elektro motorom za idealno i mirno postavljanje čunjeva. Elektronika u našim kuglanama je FOCUS line elektronika koja sa podrškom proizvoda Postulka datentechnik ima najširi spektar mogućnosti kao i najpopularniji sustav za upravljanje natjecanjima BLUE TOP. Sama izrada staza i njene podkonstrukcije radi se od pažljivo izabranih najkvalitetnijih materijala. Podkonstrukcija izradjena od EGGER četvrostrano blanjanih gredica 60 x 80 mm, kao i blago otporne iverice kvalitete V100 te HPL segmentnih ploča od 10 ili 12 mm. Također su naši kanali za promašaj i povrat kugle izrađeni od specijalnih PVC profila isključivo za tu namjenu. Kako bismo smanjili nepoželjne vibracije i buku koja je česta pojava na mnogim kuglanama koristimo najmodernije gumene podloške za ublažavanje vibracije i buke, koje postavljamo na točkama pritiska podkonstrukcije. Te šupljine prostora podkonstrukije u kritičnim predjelima popunjavamo mineralnom vunom u visini konstrukcije. Konstrukcija kuglana MP Bowling je potpuno plivajuća te ni u jednom trenu ne narušavamo konstrukciju vašeg prostora niti vršimo bilo kakva oštećenja.