MP Bowling sistemi

Bowling machine

KF 3000

KF 3000 je trenutno jedan od najmodernijih sistema za postavljanje pin-ova na tržištu. Dugogodišnjim razvojem je doveden najbliže moguće perfekciji. Standardne greške koje se događaju na drugim sistemima su ovdje skoro u potpunosti iskorjenjene. KF 3000 ima najduži neprekidni period rada. Pri izradi konstrukcije sistema korišten je metrički sustav, a vijki i većina drugih djelova je komercijalna roba. Stoga nije potrebno naručivati svaku sitnicu od proizvođača.

Povrat i odlaganje kugli

Ovisno o prostornim mogućnostima ili pak vašim željama, MP Bowling vam nudi nekoliko rješenja povrata i odlaganju kugli: podzemni i nadzemni povrat kugle. Jedno i drugo imaju svoje prednosti. Također imamo i opcije sa ubrzivačem kugli ili elevator te podizač kugli ili stroj za prihvat. Naš tim je tu da vam za vaše potrebe ponudi idealno rješenje.

Funk ten pin string machine

Sistem sa špagama

Bowling sustav postavljanja pin-ova sa špagom odlikuje se svojom izdržljivošću, jednostavnosti i vrlo niskim troškovima održavanja. Za razliku od sustava bez uža Sring Pinsetter-om, ovdje ne morate imati tehničara za vrijeme rada. Jedini problem koji se može dogoditi jeste da se pin-ovi upetljaju. Ali i taj problem je doveden na minimum zahvaljujući strojnom programu za odmrsivanje pin-ova. To je trenutno najisplativiji sustav za komercijalni bowling.

Ovaj sustav također možete kombinirati sa svim postojećim modelima povrata kugle.

Što nas čini drugačijim?

Vršimo potpuno besplatno savjetovanje u planiranju vašeg novog bowling centra. Vlastitim iskustvom doprinosimo boljoj realizaciji projekta. Radimo individualne planove u skladu sa vašim prostorom te vam možemo ponuditi potpuno besplatno vizualno rješenje kako bowling-a tako i interijera. Slobodno nas kontaktirajte sa svim vašim pitanjima, rado ćemo vam na sve odgovoriti.