MP Bowling sistemi

Bowling machine

KF 3000

KF 3000 je trenutno jedan od najmodernijih sistema za postavljanje pin-ova na tržištu. Dugogodišnjim razvojem je doveden najbliže moguće perfekciji. Standardne greške koje se događaju na drugim sistemima su ovdje skoro u potpunosti iskorjenjene. KF 3000 ima najduži neprekidni period rada. Pri izradi konstrukcije sistema korišten je metrički sustav, a vijki i većina drugih djelova je komercijalna roba. Stoga nije potrebno naručivati svaku sitnicu od proizvođača.

Povrat i odlaganje kugli

Ovisno o prostornim mogućnostima ili pak vašim željama, MP Bowling vam nudi nekoliko rješenja povrata i odlaganju kugli: podzemni i nadzemni povrat kugle. Jedno i drugo imaju svoje prednosti. Također imamo i opcije sa ubrzivačem kugli ili elevator te podizač kugli ili stroj za prihvat. Naš tim je tu da vam za vaše potrebe ponudi idealno rješenje.

Funk bowling 4
Funk ten pin string machine

Sistem sa špagama

Bowling sustav postavljanja pin-ova sa špagom odlikuje se svojom izdržljivošću, jednostavnosti i vrlo niskim troškovima održavanja. Za razliku od sustava bez uža Sring Pinsetter-om, ovdje ne morate imati tehničara za vrijeme rada. Jedini problem koji se može dogoditi jeste da se pin-ovi upetljaju. Ali i taj problem je doveden na minimum zahvaljujući strojnom programu za odmrsivanje pin-ova. To je trenutno najisplativiji sustav za komercijalni bowling.

Ovaj sustav također možete kombinirati sa svim postojećim modelima povrata kugle.

Što nas čini drugačijim?

Vršimo potpuno besplatno savjetovanje u planiranju vašeg novog bowling centra. Vlastitim iskustvom doprinosimo boljoj realizaciji projekta. Radimo individualne planove u skladu sa vašim prostorom te vam možemo ponuditi potpuno besplatno vizualno rješenje kako bowling-a tako i interijera. Slobodno nas kontaktirajte sa svim vašim pitanjima, rado ćemo vam na sve odgovoriti.