Savjeti kako učiniti vaš bowling zabavnijim

Savjeti kako učiniti vaš bowling zabavnijim

Iako neke kuglačke tvrtke I dalje pretežno imaju jaku publiku za sportsko, takmičarsko kuglanje,sve veći je porast igrača koji se opredeljuju za zabavnu, opuštajuću vrstu kuglanja, odnosno bowling. Zbog toga mnogi zabavni centri širom Evrope odlučuju uvrstiti ovu vrstu zabave u svoju ponudu.

Mi vam dajemo savjete kako vaše bowling centre učiniti zabavnijima I na taj način privući više posjetitelja, što će vam definitivno donijeti veći profit.

Staze koje svijetle u mraku

Mnogi bowlingaši rado koriste staze koje svijetle u mraku kako bi povećali zabavu samog kuglanja. Uz tehnologiju UV aktivnih staza , kuglane mogu ponuditi jedinstveni sjaj koji omogućuje doživljaj kuglanja u mraku. Takodje postojanje I korisćenje ovih staza ne ometa standardni kvalitet kuglanja, ali vašim klijentima pruža dodatne mogućnosti I povećava uzbudljivost cjelokupnog doživljaja.

Bumper

Bowling bumper je odličan način da se zabave mladi kuglači koji su novi u ovom sportu. Bumperima se prekrivaju kanali na stazi, kako bi omogućili da kugla ostane na istoj. Tako je sigurno da će svaki hitac oboriti čunjeve, te predstavlja pravu zabavu za cijelu obitelj. Bumperi se mogu lako podesiti u zavisnosti od potrebe igre, što igru čini dinamičnijom. Takodje ovim odbojnicima se može elektronski upravljati sa recepcije.

Rasvjeta

Rasvjeta i light show mogu da omoguće nezaboravno iskustvo kuglanja. Ukoliko ste spremni da uložite u specijalne svjetlosne efekte, to će povećati zabavu i dodatnu energiju svakom kuglanju. Upareni sa stazama koje svetle u mraku, cjelokupnu igru ćete podići na viši nivo uzbuđenja.

Dizajn

Ukoliko želite da budete drugačiji od konkurencije, trebalo bi da razmislite o ulaganju u interijer, odnosno dizajn vaše kuglane. Slike na zidovima upotpunjuju temu bowling centra, koja će vašim posetiocima da ostavi „wow“ dojam. To su završni detalji koji će upotpuniti cjelokupni ugođaj.

Zaključak

Postoji mnogo načina da se poveća doživljaj zabave u vašem bowling centru. Sve započinjete sa vizijom koja je potrebno da bude jedinstvena za vaše kuglane, kao i pronalaženjem pravog partnera koji će tu viziju da ostvari.

Vlasnici centara za obiteljsku zabavu, uglavnom imaju ograničen prostor, ali mogu birati mnoštvo različitih opcija da taj prostor učine što zabavnijim. Takodje, toplo preporučujemo hotelima i tržnim centrima da deo njihove ponude bude bowling, jer će omogućiti cjelokupnoj obitelji da učestvuje u ovom jedinstvenom vidu zabave.

Da biste saznali više, kontaktirajte nas još danas.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *