Zašto su brzina, pouzdanost i jednostavnost za održavanje opreme za bowling/klasično kuglanje kritični?

Zašto su brzina, pouzdanost i jednostavnost za održavanje opreme za bowling/klasično kuglanje kritični?

Kada govorimo o bowlingu, nalazimo se usred nove generacije kuglača. Manje zaokupljen kuglanjem kao sportskom disciplinom i više zainteresiran za dobar provod s prijateljima i obitelji, bowling se razvija kako bi udovoljio interesima ove vrste. Hrana i piće sada su glavna stavka prihoda od bowling-a, ali cijeli posao i dalje ovisi o pružanju sjajnog cijelokupnog iskustva. Unatoč ovom novom diverzificiranom modelu prihoda koji se prihvaća među vlasnicima, svako poduzeće koje nudi bowling mora imati brzu, pouzdanu i lako održivu opremu. Bez toga, manja je verovatnoća da će se posetioci ponovo vratiti. Uostalom, ako kuglačka oprema uspori igrivost ili je potpuno zaustavi, oni se možda neće vratiti … nikad. Nakon rada s stotinama bowling-a, ali i klasičnih kuglana širom svijeta, evo što vjerujemo da su tri najvažnija aspekta vaše kuglačke opreme.

Brzina

Pametni telefoni i Internet povisili su naša očekivanja o brzini. Kad u sekundi možemo pristupiti svjetskim informacijama, očekujemo sličnu učinkovitost svih tehnologija. Oprema za kuglanje nije izuzetak zbog čega tvrtke za kuglanje moraju ulagati u opremu koja nudi brzinu uz održavanje sigurnosti. Od pinsettera koji se učinkovito resetiraju do povratnih kugli koje su optimizirane za brzi i sigurni povratak, brzina je ključna komponenta svakog iskustva u kuglanju.

Pouzdanost

Kada se kvari oprema, brzina igre se usporava i ne samo da šteti iskustvu vašim igračima, već smanjuje i igru po satu. To znači da ne smanjujete samo konačnu vrijednost, već možete izgubiti i kupca koji se neće vratiti zbog sporog i nepouzdanog iskustva. Iako bi troškovi opreme za kuglanje mogli biti glavni problem, iza toga treba da postoji pouzdanost. Vlasnici kuglačkih tvrtki trebaju surađivati s proizvođačem opreme za kuglanje koji ima uspješne rezultate u pouzdanim pinsetterima, povratnicima kugli i ostalom opremom.

Jednostavnost održavanja i popravka

Održavanje i popravka mogu znatno povećati troškove poslovanja i mogu biti najveći trošak bilo kojeg kuglačkog posla. Kada izaberete svoje pinsettere i povratnike kugli, potrudite se da dostignete i ekspertski nivo veštine koji je potreban za održavanje i popravku uobičajnih problema sa strojevima. Pronađite opremu dizajniranu za jednostavno održavanje. To ne samo da štedi na troškovima održavanja, već omogućava brže rješavanje problema koji se mogu pojaviti.

Pri uspoređivanju održavanja pinsettera sa špagom i bez špage, održavanje i popravka onih bez špage može biti složena i ponekad opasna ako niste upoznati s opremom. To je razlog zašto mnogi centri za kuglanje zahtijevaju jednog ili više mehaničara na licu mjesta kako bi se trake održavale i radile, ukoliko koriste pinsettere sa špagom.

Zaključak

Ako započinjete kuglanje ili želite ažurirati i nadograditi svoju opremu, imajte na umu naše savjete. Iako bi vam trošak mogao biti najvažniji, dobro razmislite o cijelokupnom ugođaju koji želite da ostavite na vaše kuglače. Brza, pouzdana i lako održiva oprema ponudit će vam jače, dugoročne performanse i bolje opće iskustvo za vaše kuglače.

 

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *