Želite da otvorite bowling? Pročitajte naše savjete

Želite da otvorite bowling? Pročitajte naše savjete

Ukoliko želite da otvorite bowling, mi Vam dajemo osnovne savjete koje morate znati kako biste pružili vašim kuglačima kvalitetan i jedinstven doživljaj.

Stroj za postavljanje čunjeva

Vjerovatno jedan od najvažnijih izbora za vašu novu kuglanu je stroj za postavljanje čunjeva, koji je temelj za kuglački ugodjaj. Da bi ste pridonijeli najugodnije iskustvo vašim kuglačima, oni moraju biti brzi, učinkoviti i pouzdani. Posebno za povremene igrače, ukoliko strojevi ne ispunjavaju ove uvjete, štetiti će ugledu vaše kuglane.  Strojevi sa špagom postali su sve popularniji jer imaju ograničene troškove održavanja, ne zahtijevaju tehničara za održavanja i nude veću brzinu postavljanja čunjeva. Opet, kao i sve drugo, nisu svi postavljači čunjeva isti, a mi vam nudimo najpouzdaniji u industriji.

Sustav za bodovanje

Mnogi bodovni programi nude širok spektar igara. Nudeći vašim kuglačima različite opcije kuglanja, svaka igra postaje dinamičnija, zanimljiva i jedinstvena. Vaš sustav za bodovanje trebao bi biti dovoljno robusan da pruža ove mogućnosti, i da praćenje bodova čini jednostavnim.

Povrat i odlaganje kugli

Na isti način kao što je važna i brzina postavljanja čunjeva, tako je važna i brzina vraćanja kugle. U našem brzom svijetu svi očekuju brzinu od alata i tehnologije. Prilikom odabira povrata kugle, pored brzine provjerite i njihovu pouzdanost i sigurnost kako biste pružili najbolje kuglačko iskustvo.

Staze

Iz perspektive zabave, staze nude uzbudljive mogućnosti za stvaranje jedinstvenog okruženja. Da biste vašu stazu učinili različitom od drugih, imate mogućnost odabira dizajna ili čak odabir staze koja svijetli u mraku, a možete i da postavite vaš logo. Kada birate stazu osigurajte da vam vaš dobavljač ponudi sve opcije.

Dizajn

Dizajn i estetika su presudni za stvaranje jedinstvenog ambijenta vašeg bowlinga.  Atmosfera koju želite da vaši korisnici dožive, umnogome zavisi od odluka koje donesete prilikom dizajniranja. Od interijera do rasvete, svi detalji zajedno će doprineti nezaboravnom kuglačkom iskustvu.

Poslovni partner

Izgadnja kvalitetnog bowlinga ne dešava se preko noći. Pored pronalaženja najbolje opreme, potrebno je izabrati i pouzdanog partnera. U idealnom slučaju potrebno je da nadjete partnera koji će pored izgradnje, da servisira vašu kuglanu, snabdeva vas najkvalitetnijom opremom i pruža stručne savete. Ukoliko imate bilo kakva pitanja, kontaktirajte nas još danas, jer upravo mi možemo da vam pružimo stručnu i profesionalnu suradnju.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *